Gebiedsontwikkeling Amstelstation-Amsteloever

Kom meepraten over gebiedsontwikkeling

Amstelstation – Amsteloever

Meedenken over de gebiedsontwikkelingen in het gebied Amstelstation – Amsteloever? Kom dan naar de denktank op dinsdagavond 9 juli. Na de bijeenkomsten op 16 & 18 mei 2019 spreken we in een kleiner gezelschap door over de kansen voor het verbeteren van de openbare ruimte, de realisatie van een uitnodigende stations entree en het toevoegen van woningen en kantoren. In de bijlage ziet u het verslag van de bijeenkomsten op 16 & 18 mei.

De focus voor deze DenkTank van 9 juli ligt op de thema’s ruimte voor de fiets (veranderingen verkeersstructuur)en groen in de buurt. Maar we gebruiken deze avond ook om al uw vragen te beantwoorden. Kunt u niet aanwezig zijn op 9 juli of heeft u een vraag of punt van aandacht om vooraf aan ons mee te geven, dan kunt u deze ook alvast toesturen via onderstaand e-mailadres.

Wat:                      Denktank Gebiedsontwikkeling Amstelstation – Amsteloever

Wanneer:            dinsdagavond 9 juli 2019

Tijd:                      van 19.00 tot 21.00 uur

Waar:                   HvA locatie Leeuwenburg, Weesperzijde 190

Aanmelden:       I.v.m. catering (koffie/thee) graag aanmelden via de mail:amstelstationamsteloever@amsterdam.nl

Tot dan!

De denktank is een vervolg op de inloopavond van 16 mei en de DoeMeeDag van 18 mei. De input van omwonenden en belanghebbenden wordt afgestemd met de grondeigenaren in het gebied, teruggekoppeld aan de deelnemers en verwerkt in het stedenbouwkundig plan Amstelstation – Amsteloever.

Tijdens deze twee dagen is gesproken over de thema’s ruimte voor de fiets, duurzaam hergebruik, groen in de buurt, lekker slapen (met de ramen open), stad maken en een toren om van te houden. In eerdere gesprekken in 2017 gaven bewoners, eigenaren en andere belanghebbenden al aan dat  deze thema’s belangrijk worden gevonden bij de verdere planvorming. Na de zomer wordt opnieuw een denktank georganiseerd over de andere onderwerpen.

Kijk voor meer informatie op amsterdam.nl/amsteloever

U ontvangt deze mail omdat u zich heeft opgegeven om informatie te ontvangen over het project Amstelstation- Amsteloever. Vragen? Stuur een e-mail naar amstelstationamsteloever@amsterdam.nl

Met vriendelijke groeten,

Bram van der Hulst

Assistent Projectmanager Amstelstation Amsteloever

Gemeente Amsterdam

Project Amstelstation- Amteloever – Verslag DoeMeeDag (16&18 mei)

 

 

Dit bericht is geplaatst in - . Bookmark de link .

Geef een reactie